Despre Noi

Echipa noastra este alcatuita dintr-un grup de persoane determinate si dedicate, fiecare cu talente si expertize unice care ne permit sa furnizam clientilor nostri cele mai bune solutii problemelor legate de combaterea daunatorilor si prevenirea reaparitiei acestora.

Toti angajatii nostri sunt licentiati si certificati in domeniul lor de expertiza. Echipa noastra are in spate ani de experienta si este sprijinita de cele mai bune echipamente, acestea fiind la standarde moderne, inalte, care nu polueaza mediul si nu produc daune materiale.

Combatem şi prevenim eficient raspândirea insectelor, rozatoarelor şi germenilor patogeni, surse permanente de boli şi pagube materiale, folosind metode de lucru actuale şi substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative înalte.

Rapiditatea este una dintre calitatile noastre forte, iar astfel reusim sa ne diferentiem pe piata. Calitatea serviciilor noastre este data in primul rand de promptitudinea cu care raspundem la cerintele clientilor nostri, iar in functie de detaliile primite de la beneficiari reusim sa oferim cele mai bune solutii, adaptate pentru fiecare caz in parte.

Pentru a beneficia de un contract DDD trebuie doar sa ne contactați, compania noastră oferindu-va siguranța ca spațiul dumneavoastră nu o sa fie invadat de insecte, rozătoare si nu va fi un focar pentru răspândirea virușilor în colectivitate. 

0727.164.704